Beveiliginggids

ICT beveiliging
BouwkundigLeveranciers
Technische beveiliging
Webshops
INFORMATIE BEVEILIGINGKOMPAS
DIENSTEN VAN BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGING KOMPAS - DISCLAIMER
CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Beveiligingkompas LinkedIn
Beveiligingkompas twitter
Beveiligingkompas Google+

BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NL
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
Toegangscontrole en toegangsbeveiliging voor het beveiligen van gebouwen.
Beveiliging met camerabewaking en beveiligingscamera tegen inbraak
Brandbeveiliging en brandpreventie met alarmsysteem door een rookmelder
Beveiligen met bouwkundige beveiliging samen met alarmsysteem
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Cyber security en ICT beveiliging als digitale beveiliging tegen Cyber aanvallen
Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door beveiliging tegen inbraak en diefstalDeuren kunnen voorzien worden van bouwkundige beveiliging om indringers/inbrekers moelijker te maken om binnen te komen. Uitgangspunt blijft dat de sterkte en de dikte van het materiaal waarvan de deur is gemaakt voldoende is om het beoogde resultaat te kunnen verwezenlijken. Zodat voldaan wordt aan een bepaalde weerstandsklasse. Bij een weerstandsklasse wordt gekeken naar totale deur.  

  • Bij naar buiten draaiende deuren aan de scharnierzijde dievenklauwen plaatsen. Het draaigedeelte van de scharnier zit namelijk aan de buitenzijde waardoor deze eenvoudig te bereiken is. Als de scharnieren onklaar zijn gemaakt kan de deur uit het kozijn worden getild. Met dievenklauwen wordt dit voorkomen. Een dievenklauw is een stalen pen, een barrière, welke de deur op zijn plaats houdt. Er zijn ook scharnieren verkrijgbaar waar de dievenklauw in is verwerkt.
  • Hoofdslot vervangen voor een veiligheidsslot. De basis voor een goed beveiligd deur wordt gelegd bij een SKG gekeurd slot. Dit veiligheidsslot is van een hoge kwaliteit en duurzaam. Moeilijk open te breken door een inbreker. Men kan ook kiezen voor een veiligheidsslot met meerpuntsvergrendeling.
  • Een extra bijzetslot plaatsen. Een bijzetslot wordt geplaatst boven of onder in deur. Bijzetsloten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ook veiligheidsbijzetsloten zijn voorzien van SKG keurmerk.
  • Cilinder(s) vervangen door een veiligheidscilinder. Een veiligheidscilinder is SKG gekeurd en er wordt een beveiligingscertificaat meegeleverd. Men kan zonder het tonen van dit beveiligingscertificaat geen sleutel laten bijmaken. Men kan gelijksluitende cilinders nemen voor hoofdslot en bijzetslot(en) in voor- en achterdeuren. Hierdoor kan men met 1dezelfde sleutel beide sloten in de deuren bedienen.
  • Veiligheidsbeslag. Een veiligheidsbeslag is wat steviger/dikker dan regulier beslag, en aan de buitenzijde zijn geen schroefgaten aanwezig. Bij het plaatsen van veiligheidsbeslag dient niet vergeten te worden dat de cilinder de juiste lengte heeft. Uitstekende cilinders verzwakken de beveiliging. Veiligheidsbeslag is voorzien van een SKG keurmerk.
  • Sluitkom plaatsen in het kozijn. In een sluitkom valt de dag- en/of nachtschoot van een veiligheidsslot. Een sluitkom geeft extra stevige beveiliging aan het geheel en beschermt het kozijn van slijtage. Een degelijke sluitkom voorkomt dat indringers/inbrekers het kozijn kunnen openbreken om het slot te omzeilen.
  • Plaatsen van een Secustrip. Secustrip is een hardstalen strip en bestaat uit 2 delen. Waarvan 1 deel op de deur en 1 deel op het kozijn verticaal worden gemonteerd. Hierdoor wordt aan de openingszijde de naad afgedekt om te voorkomen dat inbrekers met behulp van een schroevendraaier, breekijzer of plastic kaart de deur kunnen openen.
  • Een deurspion. Bij een dichte deur zonder kijkzicht zou een deurspion geplaatst kunnen worden. Zodat men vanuit binnen kan kijken wie buiten voor de deur staat.
  • Kierstandhouder. Met een kierstandhouder kunt u de deur “vergrendeld” op een kier opendoen. Voldoende om te zien wie er voor de deur staat. Zorg wel voor voldoende verlichting aan de buitenzijde.
  • Rolluik. Een rolluik kan zowel voor als achter een deur worden geplaatst. Inbraakwerende rolluiken zijn SKG gecertificeerd en hebben een weerstandsklasse. Bij het plaatsen van een inbraakwerend rolluik is het niet altijd noodzakelijk om een deur bouwkundig aan te passen.


Sommige van bovenstaande maatregelen kunnen ook genomen worden voor binnendeuren welke toegang hebben tot ruimtes waar onbevoegde niet welkom zijn. Of waar waardevolle goederen zijn opgeslagen. Denk hierbij aan maatregelen bij compartimentering.


  

BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING
BEVEILIGING

DEUR BOUWKUNDIG BEVEILIGEN

BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING EN BOUWKUNDIG BEVEILIGEN

Mogelijke bouwkundige beveiliging voor voordeuren en achterdeuren :

Beveiliging Kompas op LinkedIn
Beveiliging Kompas op Twitter
Beveiliging kompas op Google plus
Facebook
BOUWKUNDIGE BEVEILIGING

BEVEILIGING DOOR:

HUISBEVEILIGING,

BOUWKUNDIGE BEVEILIGING,

BOUWKUNDIG BEVEILIGD, 

DEUR BEVEILIGING,

POLITIE KEURMERK VEILIG WONEN,

RAAM BEVEILIGING EN MEER..

TOEGANG

CAMERA / CCTV

BRAND

BOUWKUNDIG

DIEFSTAL

ICT

INBRAAK