INFORMATIE BEVEILIGINGKOMPAS
DIENSTEN VAN BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGING KOMPAS - DISCLAIMER
CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Beveiliginggids

ICT beveiliging
BouwkundigLeveranciers
Technische beveiliging
Webshops
BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NL
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
Toegangscontrole en toegangsbeveiliging voor het beveiligen van gebouwen.
Beveiliging met camerabewaking en beveiligingscamera tegen inbraak
Brandbeveiliging en brandpreventie met alarmsysteem door een rookmelder
Beveiligen met bouwkundige beveiliging samen met alarmsysteem
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Cyber security en ICT beveiliging als digitale beveiliging tegen Cyber aanvallen
Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door beveiliging tegen inbraak en diefstalAfhankelijk van het soort product/artikel is het mogelijk deze te voorzien van een label of etiket voor diefstalbeveiliging. Het zal altijd in combinatie zijn van een detectie poort bij de uitgang. Mocht de label of etiket niet verwijderd of gedeactiveerd zijn dan zal bij het passeren van een detectie poort een signalering plaatsvinden.


Zoals gezegd bepaalt mede het product/artikel welke soort label of etiket geplaatst kan worden. Er zijn verschillende labels/etiketten verkrijgbaar;

  • Harde labels (fysiek aangebracht op het product).
  • Sensor kabel (snoeren van het product).
  • Etiket met technologie (etiketteren van een product).
  • Verpakking (product wordt voorzien van extra omverpakking).
  • Maatwerk.


Hieronder een korte omschrijving van labels en etiketten:

  • Harde labels worden geplaatst op het product en bestaan normaliter uit 2 onderdelen: een label en een “slot”. Labels kunnen bestaan uit verschillende vormen. Bij aankoop van het artikel wordt het “slot” geopend bij de kassa, met een daarvoor geschikt apparaat, en het label verwijderd. Dit type diefstalbeveiliging kom je vaak tegen bij kleding en schoenen. Sensor kabel maakt het mogelijk meerdere artikelen te koppelen/verbinden. Bij het doorknippen van de sensorkabel zal een signalering plaatsvinden. Bij enkelvoudig gebruik wordt een sensor kabel om de verpakking gesnoerd. Hierdoor blijft de verpakking zichtbaar. Deze toepassing wordt gebruikt bij o.a. tassen, elektrische producten, schermen etc. .
  • Etiketten zijn voorzien van technologie (onzichtbaar). Design van het etiket kan verschillend zijn. Bijvoorbeeld als een sticker met een “barcode” welke bij de kassa wordt afgelezen door een scanner voor de prijs en waardoor ook de beveiliging eraf wordt gehaald / gedeactiveerd. Etiketten zijn ook verkrijgbaar als een harde label met een merknaam erop.
  • Een extra omverpakking in een transparant of doorzichtig uiterlijk waar het artikel of product in wordt geplaatst. Bij aankoop bij de kassa wordt de omverpakking verwijderd. Toegepast bij artikelen als CD’s ,DVD’s, kleine verpakkingen elektronische apparatuur etc. .
  • Maatwerk. Speciaal ontworpen voor opdrachtgevers.


Bovenstaande artikelbeveiliging gaat altijd in combinatie gerealiseerd worden met detectie middelen zoals een detectie poort bij de uitgang. Mocht men naar buiten lopen van het artikel zonder verwijdering van de beveiliging (label, etiket etc.), dan zal bij het passeren van een detectie poort een signalering plaatsvinden.


Er dient vooraf goed nagedacht te worden welke artikelbeveiliging het meest doeltreffende is en welke aanvullende kosten erbij komen. Niet alleen de aanschaf van de beveiliging (bijvoorbeeld geschikt voor hergebruik) maar ook de logistiek er om heen.


Laat u vooraf goed informeren door de leveranciers aan welke zaken u dient te denken of mee te maken krijgt.


  

DIEFSTALBEVEILIGING

DIEFSTALBEVEILIGING VOOR ARTIKELEN EN PRODUKTEN

BEVEILIGING

BEVEILIGING DOOR:

DIEFSTAL BEVEILIGING,

DIEFSTALPREVENTIE,

HUISBEVEILIGING, CAMERABEWAKING,

BEVEILIGINGSBEDRIJF,

ALLES OVER BEVEILIGING EN MEER..

TOEGANG

CAMERA / CCTV

BRAND

BOUWKUNDIG

DIEFSTAL

ICT

INBRAAK