INFORMATIE BEVEILIGINGKOMPAS
DIENSTEN VAN BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGING KOMPAS - DISCLAIMER
CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Beveiliginggids

ICT beveiliging
BouwkundigLeveranciers
Technische beveiliging
Webshops
BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NL
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
Toegangscontrole en toegangsbeveiliging voor het beveiligen van gebouwen.
Beveiliging met camerabewaking en beveiligingscamera tegen inbraak
Brandbeveiliging en brandpreventie met alarmsysteem door een rookmelder
Beveiligen met bouwkundige beveiliging samen met alarmsysteem
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Cyber security en ICT beveiliging als digitale beveiliging tegen Cyber aanvallen
Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door beveiliging tegen inbraak en diefstal
BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NLDe nachtmerrie van iedereen is diefstal van je bagage en/of persoonlijke documenten / valuta. Doordat koffers en (opberg)tassen verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen, zoals vormen , materiaalsoorten en sluitsystemen, is er geen universele oplossing.

Toch zijn er preventieve anti-diefstal systemen / oplossingen verkrijgbaar en ontwikkeld door fabrikanten. Uzelf zorgt voor de succesfactor ervan. Immers bagage en tassen zijn eenvoudig verplaatsbaar en ongevraagd te openen door derden.


We onderscheiden een 2-tal type bagages:

  • Reisbagage: koffers en tassen bestemd voor reizen
  • Handbagage: tassen voor dagelijks gebruik bestemd voor kleine persoonlijke waardevolle documenten en valuta.
Reisbagage

Reisbagage is niet altijd zichtbaar voor de eigenaar. Bijvoorbeeld bij het afgeven bij een incheck balie geef je het uit handen. Hierbij is fysieke beveiliging d.m.v. (extra)sloten mogelijk of door een extra stevige uitvoering van koffer / tas.

Bent u op locatie dan wordt de bagage al gauw uitgepakt. Gaat u op rondreis dan is het een ander verhaal. Met name in het oog houden of meedragen van je bagage.

Heb je een rugzak dan zijn de openingen te bereiken zonder dat je daar oog op hebt. Er zijn verschillende type sloten en vergrendelingen verkrijgbaar waarbij een extra handeling noodzakelijk is om deze vrij te geven. Waardoor een snelle actie van openen door derden nauwelijks mogelijk is.

Op de markt zijn ook akoestische signaleringen verkrijgbaar. De zender wordt in de bagage geplaatst en de ontvanger draagt de reiziger bij zich. Mocht de afstand tussen bagage en reiziger te groot worden dan zal de zender  (in de bagage) een akoestische signalering afgeven. De dader vindt dit niet prettig.

Ook bij bagage is het mogelijk om deze te voorzien van een chip. Zodat een volgsysteem de bagage kan traceren na diefstal.


TIP: informeer bij je verzekeraar voor preventie tips. En welke voorwaarden van toepassing zijn voor dekking op je verzekering.


Handbagage

Uw persoonlijke spullen draagt u meestal mee in een handbagage. Doordat u deze vaak opent en sluit is een sleutel- of codeslot niet altijd gewenst. Zo zijn er  vergrendelde sluitingen waarbij een extra handeling nodig is om te openen maar geen sleutel of code. Een vergrendelde sluiting mag immers geen irritatie opwekken en moet plezierig zijn in het gebruik.

Een andere aandachtspunt is o.a. hoe uw handbagage bij u draagt. In de hand, op uw heupen (heuptas) of om je schouders. Het snel passeren van daders en het mee pikken van je handbagage terwijl u het bij u draagt. Maak het ze niet makkelijk.

  

BAGAGEBEVEILIGING

DIEFSTALBEVEILIGING VOOR BAGAGE

BEVEILIGING

BEVEILIGING DOOR:

DIEFSTAL BEVEILIGING,

DIEFSTALPREVENTIE,

HUISBEVEILIGING, CAMERABEWAKING,

BEVEILIGINGSBEDRIJF,

ALLES OVER BEVEILIGING EN MEER..

TOEGANG

CAMERA / CCTV

BRAND

BOUWKUNDIG

DIEFSTAL

ICT

INBRAAK