INFORMATIE BEVEILIGINGKOMPAS
DIENSTEN VAN BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGING KOMPAS - DISCLAIMER
CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Beveiliginggids

ICT beveiliging
BouwkundigLeveranciers
Technische beveiliging
Webshops
BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NL
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
Toegangscontrole en toegangsbeveiliging voor het beveiligen van gebouwen.
Beveiliging met camerabewaking en beveiligingscamera tegen inbraak
Brandbeveiliging en brandpreventie met alarmsysteem door een rookmelder
Beveiligen met bouwkundige beveiliging samen met alarmsysteem
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Cyber security en ICT beveiliging als digitale beveiliging tegen Cyber aanvallen
Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door beveiliging tegen inbraak en diefstalDetectie poortjes vindt u bij een in- en uitgang van een winkel. In combinatie met artikelbeveiliging worden deze poortjes geplaatst.Er worden verschillende technologie├źn gebruikt. Zoals:

  • RF-technologie (Radiofrequente technologie). Wordt al vele jaren gebruikt in de retail. Door de eenvoudige artikelbeveiliging mogelijkheden en een breed assortiment met o.a. harde en zelfklevende etiketten.
  • AM-technologie (Acoustomagnetische technologie). Ook toegepast in de retail branch waarbij een grotere detectie afstand overbrugd moet worden en de artikelbeveiliging klein zijn zoals harde en zelfklevende etiketten. Tevens kunnen deze poorten uitstekend voorzien worden van reclame uitingen.
  • EM-technologie (Elektromagnetische technologie). Deze technologie leent zich o.a. uitstekend voor onzichtbare artikelbeveiliging. De artikelen/producten worden van zelfklevende etiketten voorzien welke met het gewone oog moeilijk waarneembaar zijn.
  • Combinatie van 2 technologie├źn. Soms is het niet mogelijk om te volstaan met 1 technologie. Als de retailer bijvoorbeeld een aanbod heeft van verschillende soort artikelen welke voorzien worden van verschillende technologie labels/etiketten.
  • Metaal detectie. Winkeldieven bereiden een diefstal zorgvuldig voor om de detectie poorten te omzeilen. Door o.a. de meegenomen tassen aan de binnenzijde aan te passen door het maken van een “metalen inbouw” (door aluminium of lood). Artikelen welke in deze aangepaste tas worden gestoken zijn niet zichtbaar bij het verlaten van de winkel. Door een detectiepoort ook te voorzien van metaal detectie wordt bij binnenkomst een aangepaste tas gedetecteerd en zal er een signalering plaatsvinden. Deze signalering kan “stil” verzonden worden naar de retailer. Zodat de retailer een verzoek aan de bezoeker kan doen om de tas bij de balie/kassa achter te laten om verder te kunnen winkelen.


Hierboven is maar een greep van de mogelijkheden welke u als retailer kunt nemen om diefstal tegen te gaan.


  

DIEFSTALBEVEILIGING

DIEFSTALBEVEILIGING MET DETECTIEPOORTJES

BEVEILIGING

BEVEILIGING DOOR:

DIEFSTAL BEVEILIGING,

DIEFSTALPREVENTIE,

HUISBEVEILIGING, CAMERABEWAKING,

BEVEILIGINGSBEDRIJF,

ALLES OVER BEVEILIGING EN MEER..

TOEGANG

CAMERA / CCTV

BRAND

BOUWKUNDIG

DIEFSTAL

ICT

INBRAAK