INFORMATIE BEVEILIGINGKOMPAS
DIENSTEN VAN BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGING KOMPAS - DISCLAIMER
CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Beveiliginggids

ICT beveiliging
BouwkundigLeveranciers
Technische beveiliging
Webshops
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Toegangscontrole en toegangsbeveiliging voor het beveiligen van gebouwen.
Beveiliging met camerabewaking en beveiligingscamera tegen inbraak
Brandbeveiliging en brandpreventie met alarmsysteem door een rookmelder
Beveiligen met bouwkundige beveiliging samen met alarmsysteem
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Cyber security en ICT beveiliging als digitale beveiliging tegen Cyber aanvallen
Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door beveiliging tegen inbraak en diefstal

TERREINBEVEILIGING

Terreinbeveiliging kiezenHieronder vindt u enkele meest toegepaste oplossingen:

  • Actief infrarood beams. Deze bestaat uit een set beams met een zender/ontvanger welke boven de grond worden geplaatst. Deze staan tegenover elkaar opgesteld en zijn met elkaar in contact door een onzichtbare infrarood straal. Wanneer deze onderbroken wordt zal een alarm gegenereerd worden.
  • Radar detectiesysteem (analoog/digitaal)plaatsing boven de grond. Deze worden meestal gebruikt bij hoge risico objecten en waar een grote van detectiezekerheid wordt geĆ«ist. Bij dit systeem zijn meer afstelmogelijkheden aanwezig om nodeloos alarm te voorkomen.
  • Gronddetectie d.m.v. drukverschillen. Bij betreden of het benaderen van het terrein door een indringer wordt er een drukverschil gemeten. Deze detectie is geschikt voor verschillende type terrein oppervlakte zoals gras, bestrating, klei, grind en asfalt (geen beton).Voordeel van gronddetectie is zijn onzichtbaarheid.
  • Gronddetectie d.m.v.  elektromagnetisch veld.  De techniek is gebaseerd op een elektromagnetisch veld, aanwezig boven- en ondergronds, welke bij verstoring van en bepaalde omvang ervan een alarm genereert. In het detectieveld mogen geen voorwerpen of voertuigen worden geplaatst.
  • Bodem- of oppervlakte detectie d.m.v. lichtsignaal in een “kunststof” vezel.  Betreden van het oppervlakte waaronder de kunststofvezel is aangebracht zullen verbuigingen in de vezel doen ontstaan waardoor het lichtsignaal veranderd. Een afwijking tussen het uitgezonden en ontvangen lichtsignaal zal een alarm genereren. Deze detectie is o.a. geschikt voor dak of terras.


Het mogen duidelijk zijn dat er veel mogelijk is om uw terrein te beveiligen. Afhankelijk van het terrein, grootte, (on)verhard, omheind etc. etc. , zijn er verschillende oplossingen/mogelijkheden. Maak voor uzelf een goede afweging wat wel en niet mogelijk is voor uw organisatie.  Sta ook stil welke eisen er worden gesteld aan het detectiesysteem voor onderhoud, ruimte, invloeden etc. .

Omdat het meestal een buiten oplossing betreft zijn natuurlijk ook de weersinvloeden van belang en ieder detectie systeem heeft zijn eigenschappen.


Een aandachtspunt bij het toepassen van buitendetectie en zeker op een groot terrein is een camerasysteem geen overbodige luxe is. Alarm verificatie is gewenst om tot een snelle (alarm) opvolging te komen.Laat u daarom goed informeren door deskundigen.


  

Terreinbeveiliging technieken
Beveiligen van een terrein is meestal niet eenvoudig maar ook niet onmogelijk. Door de jaren heen zijn er verschillende producten/ oplossingen op de markt gekomen met verschillende invalshoeken/belevingen van terrein beveiliging.

TERREINBEVEILIGING

BEVEILIGING VOOR:

TERREINBEVEILIGING,

BEDRIJFSBEVEILIGING,

BUITENBEVEILIGING, CAMERABEWAKING,

INDUSTRIEBEVEILIGING

BEVEILIGING EN MEER..

TERREINBEVEILIGING

TOEGANG

CAMERA / CCTV

BRAND

BOUWKUNDIG

DIEFSTAL

ICT

INBRAAK