INBRAAKCENTRALE VOOR ALARMSYSTEMEN
Beveiliginggids

ICT beveiliging
BouwkundigLeveranciers
Technische beveiliging
Webshops
BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Toegangscontrole en toegangsbeveiliging voor het beveiligen van gebouwen.
Beveiliging met camerabewaking en beveiligingscamera tegen inbraak
Brandbeveiliging en brandpreventie met alarmsysteem door een rookmelder
Beveiligen met bouwkundige beveiliging samen met alarmsysteem
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Cyber security en ICT beveiliging als digitale beveiliging tegen Cyber aanvallen
Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door beveiliging tegen inbraak en diefstal
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
INFORMATIE BEVEILIGINGKOMPAS
DIENSTEN VAN BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGING KOMPAS - DISCLAIMER
CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL

Alarmopvolging door beveiligingsbedrijven

Mobiele surveillance door beveiligingsbedrijven

Objectbeveiliging door beveiligingsbedrijven

Retailbeveiliging door beveiligingsbedrijvenEen gebruiker / eigenaar van een gebouw of een bewoner van een huis kan gebruik maken van dienst “Alarmopvolging” van een beveiligingsbedrijf. Bij een inbraak melding of een andere type melding waarbij een persoon terplekke moet gaan kan alarmopvolging plaatsvinden door een beveiliging beambte. Alarmopvolging is een reactieve dienstverlening. Deze beveiliger heeft toegang tot het pand en is op de hoogte van de werking van de alarmsysteem. Hij kan de alarminstallatie bedienen.

Bij een inbraakmelding controleert en verifieert de beveiliger het pand of het om een daadwerkelijk inbraak gaat. Bij eventuele schade handelt hij conform afgesproken protocol. In het protocol kan o.a. staan dat bij eventuele inbraakschade opdracht gegeven mag worden voor herstelwerkzaamheden. Maar ook wanneer de eigenaar / bewoner gewaarschuwd moet worden.

Alarmopvolging uitbesteden heeft voordelen voor uw medewerkers (uitgerust op het werk bij nacht meldingen) en opvolging tijdens vakantie periodes.
U kunt ze zien rijden op een bedrijventerrein of in een woonwijk. Mobiele beveiliging surveillance is een pro-actieve beveiliging van een beveiligingsbedrijf met een controlerende functie. De beveiliging beambte rijdt met zijn auto naar gebouwen / objecten op een bedrijventerrein. Maar ook een woonwijk behoort tot de mogelijkheden. Opdrachtgevers zijn bedrijven of eigenaren van woonhuizen welke in het gebied bevinden waar de mobiele beveiliging surveillance is. Contracten individueel per object is mogelijk of collectief waarbij meerdere objecten gebruik maken van deze dienst.

De werkzaamheden van een mobiele beveiliging surveillant kunnen zijn:

 • Het controleren of alles goed is afgesloten bij het object. Zoals deuren, ramen, poorten etc. .
 • Preventief aanwezig in een gebied met het signalering en waarneming taak. Denk hierbij aan onregelmatigheden, vandalisme, verlichting etc. .
 • Alarmopvolging kan ook tot zijn taken behoren
 • Na bedrijfsactiviteit van het object kan een beveiliging beambte een brand- en sluitronde maken in het bedrijf. Door deze preventieve ronde wordt gelet of er brand gevaarlijke situaties zijn en o.a. gecontroleerd op afgesloten en openstaande deuren en ramen, verlichting, inschakelen inbraak beveiliging systeem, etc. .
De naam zegt het eigenlijk al: het beveiligen van een object door een beveiliging beambte. Object beveiliging vindt plaats op het bedrijventerrein of in het gebouw, overdag of ’s nachts. Mede afhankelijk van de bedrijf activiteiten welke bij en in het object plaatsvinden.

Een object beveiliging kan uit diverse werkzaamheden bestaan welke wordt uitgevoerd door 1 of meerdere beveiliging beambten. De werkzaamheden zijn vastgelegd in afspraken (protocollen) tussen opdrachtgever en de particuliere beveiliging organisatie welke de beveiliger levert.

De werkzaamheden kunnen divers zijn o.a. :

 • Toegangscontrole tot het bedrijventerrein of in het gebouw. Hierbij kunnen technische hulpmiddelen worden gebruikt bijvoorbeeld slagbomen, elektrische poorten etc. die bediend worden door de beveiliging beambte.
 • Uitgifte van bezoekers badges en archiveren. Men wil graag weten wie in het gebouw of op het terrein is i.v.m. calamiteiten en uit het veiligheid en beveiliging.
 • Preventief fouilleren van medewerkers / bezoekers bij het betreden en verlaten van het object.
 • Het openen van het object
 • Het maken van een brand- en sluitronde in het gebouw of op het terrein.

De werkzaamheden worden in nauw overleg met de opdrachtgever bepaald en kunnen daarom verschillen per object. Vooraf worden in ieder geval doelen met uitgangspunten gedefinieerd. Zodat er een balans is tussen beveiliging en risico’s.

Beveiliging in de retail is een aparte discipline voor een beveiligingsbedrijf. De beveiliging beambte(s) kunnen zich in een winkel of winkelcentra bevinden. De invulling van werkzaamheden door een retail beveiliging beambte van een beveiligingsbedrijf kan zeer breed zijn. Alleen surveilleren en controleren op diefstal is nagenoeg verdwenen. Deze werkzaamheden kunnen ook verzorgd worden door een camera beveiliging systeem met “observatie” functie waar een beveiliging beambte naar de beelden kijkt en analyseert.

Hospitality , het “warm” ontvangen van de bezoeker (lees: klanten van een winkel) ,  is een onderdeel geworden van retail beveiliging door een beambte of hostess. De klant wordt hartelijk ontvangen en welkom geheten en weet dat er fysiek beveiliging aanwezig is. Een retail beveiliging beambte kan een bezoeker ook helpen bij de meest voorkomende vragen. Hospitality kan ook goed werken bij objectbeveiliging.


Het is voor iedere opdrachtgever belangrijk om te weten welk soort en type beveiliging mogelijk is en wat is het verwachtingspatroon van een ieder. Door de juiste vragen te stellen en de juiste informatie te vergaren bij verschillende betrokkenen / partijen maar ook bij diverse beveiligingsbedrijven. Hierdoor kunt u een goed beeld vormen.


  

beveiligingsbedrijven

BEVEILIGINGSBEDRIJVEN WELKE BEVEILIGINGSDIENSTEN LEVEREN

BeveiligingsbedrijvenBeveiligingsbedrijven bieden diverse beveiligingsdiensten aan voor inbraakbeveiliging. Deze beveiligingsdiensten bestaan uit verschillende disciplines en kunnen per beveiligde object en wensen van de opdrachtgever / klant verschillen.


Na een alarmsysteem zijn er aanvullende beveiligingsdiensten mogelijk verzorgd door personen. Hieronder mogelijke beveiliging diensten aangeboden door particuliere beveiliging organisaties:

 • Alarm opvolging
 • Mobiele beveiliging surveillance
 • Object beveiliging
 • Retail beveiliging
beveiligingsbedrijven

TOEGANG

CAMERA / CCTV

BRAND

BOUWKUNDIG

DIEFSTAL

ICT

INBRAAK

BEVEILIGING DOOR:

BEVEILIGINGSDIENSTEN,

BEDRIJFSBEVEILIGING,

BEVEILIGINGSBEDRIJVEN, BEVEILIGINGSCAMERA,

BEVEILIGINGSSYSTEEM,

BEVEILIGING EN MEER..