REGISTRATIE LIJST
MISTGENERATOR VOOR DIEFSTALBEVEILIGING OF DIEFSTALPREVENTIE
DIEFSTALBEVEILIGING DOOR INBRAAKWERENDE KLUIS OF KAST
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Beveiliginggids

ICT beveiliging
BouwkundigLeveranciers
Technische beveiliging
Webshops
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
BEVEILIGING KOMPAS - INFORMATIE OVER BEVEILIGINGKOMPAS.NL
INFORMATIE BEVEILIGINGKOMPAS
DIENSTEN VAN BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGING KOMPAS - DISCLAIMER
CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL
Toegangscontrole en toegangsbeveiliging voor het beveiligen van gebouwen.
Beveiliging met camerabewaking en beveiligingscamera tegen inbraak
Brandbeveiliging en brandpreventie met alarmsysteem door een rookmelder
Beveiligen met bouwkundige beveiliging samen met alarmsysteem
Voorkom diefstal door diefstalbeveiliging en diefstalpreventie opties
Cyber security en ICT beveiliging als digitale beveiliging tegen Cyber aanvallen
Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door beveiliging tegen inbraak en diefstal

INBRAAKBEVEILIGING MET MEENEEMBEPERKENDE MAATREGELENHieronder een aantal tips:

  • Registratie. Registreer uw goederen. Op politie.nl vindt u een registratie lijst voor woonhuizen. U kunt ook een lijst aanleggen indien u een bedrijf bent. Zo’n lijst is ook handig voor uw verzekeringsmaatschappij.
  • Markeren. Voorzie goederen van postcode en huisnummer. Eventueel aangevuld met bedrijfsnaam. Indien bij bedrijven de goederen niet kunnen of mogen (bijvoorbeeld uit oogpunt van garantie) worden voorzien van een kenmerk dan dient in overleg met het beveiligingsbedrijf en de eisende partij (bv een verzekeringsmaatschappij) naar een werkbare oplossing te worden gezocht.
  • Borgen. U kunt goederen ook borgen of vastzetten. Afhankelijk van type product zijn er standaard oplossingen verkrijgbaar gemaakt om het meenemen van goederen te voorkomen. Het onklaar maken van een borging kan alleen gebeuren met speciaal gereedschap.
  • Zichtbaar. Een andere niet voor de hand liggend maar wel doeltreffende maatregel is de goederen voorzien van een opvallende niet commerciĆ«le kleur (bij levering) en opvallende bedrijfslogo. Deze afwijkende kleur en/of logo maakt het minder interessant voor diefstal. Vraag wel goed na hoe het staat met garantie.
  • Waarschuwing aanbrengen. Meestal wordt dit vergeten maar laat duidelijk aan een bezoeker weten dat de goederen geregistreerd staan of voorzien zijn van een markering. Deze waarschuwingen aanbrengen op duidelijke plaatsen zoals bij binnenkomst. Een waarschuwing kan bestaan uit stickers of bordjes.
  • GPS Track en tracing. Voor zeer waardevolle goederen welke niet eenvoudig vervangbaar maar ook kostbaar zijn zou u track en tracing kunnen toepassen. U kunt de goederen na diefstal traceren. Op de markt zijn hiervoor verschillende oplossingen verkrijgbaar.
  • Mistgenerator. Heeft u niet de mogelijkheid om ieder product afzonderlijk te voorzien van een meeneem beperkende maatregel of uit verkoop oogpunt. Dan kunt u kiezen voor een aanpak van opbergen in een ruimte met een mistgenerator. De mistgenerator wordt actief bij het betreden door ongeautoriseerde personen. Voor meer info over mistgeneratoren klik hier.
  • Inbraakwerende kluis. Het opbergen van producten of goederen (bijvoorbeeld sieraden, geld) is ook goed mogelijk in een inbraakwerende kluis. Let wel op de waardeindicatie van de kluis. Voor meer info klik hier.


Voor meer meeneem beperkende maatregelen verwijzen wij u graag naar onze thema-pagina Diefstal. Hier vindt u meer over maatregelen per onderwerp.

INBRAAKBEVEILIGING AANVULLINGEN


U kunt of vele manieren voorkomen dat men de door u aangekochte goederen ongevraagd mee worden genomen door derden en niet meer terug worden gebracht. Wat mede bepaald is de omgeving waar de goederen zich bevinden. In een woonhuis is het eenvoudiger om uw goederen te beschermen dan in een toegankelijk bedrijfs- of overheidsgebouw.

Toch kunt u eenvoudig maatregelen nemen welke niet veel geld en moeite kosten maar zeer doeltreffend zijn.

  

INBRAAKBEVEILIGING
INBRAAKBEVEILIGING

BEVEILIGING DOOR:

HUISBEVEILIGING,

BEDRIJFSBEVEILIGING,

INBRAAKBEVEILIGING, BEVEILIGINGSBEDRIJVEN,

CAMERABEVEILIGING

DIEFSTALBEVEILIGING EN MEER..

TOEGANG

CAMERA / CCTV

BRAND

BOUWKUNDIG

DIEFSTAL

ICT

INBRAAK