Tiandy behaalt maximaal kwaliteitsniveau

      Geen reacties op Tiandy behaalt maximaal kwaliteitsniveau

Tiandy behaalt maximaal kwaliteitsniveau!

Tiandy, een van de grootste CCTV-fabrikanten van China, is gecertificeerd voor het behalen van het hoogst mogelijke niveau van proces- en softwareontwikkeling. VideoGuard is distributeur van Tiandy in de Benelux! De certificering is conform level 5 van Capability Maturity Model Integration (CMMI). Dit houdt in dat het in 1954 opgerichte Tiandy het hoogst haalbare niveau heeft behaald op het gebied van proces- en softwareontwikkeling. Het certificaat geeft aan dat Tiandy een goed georganiseerd kwaliteitsbedrijf is dat continu procesverbeteringen doorvoert en nieuwe technologieën professioneel toepast. Verder toont het aan dat Tiandy op tijd levert en bovendien beschikt over betaalbare kwaliteitsproducten.

Grote verscheidenheid

Met Tiandy bieden wij een grote verscheidenheid aan IP-producten op de Benelux-markt. Te denken valt aan een complete range IP-recorders tot 80-kanalen en IP-camera’s tot 4K-resolutie, die volledig te integreren zijn met alle bekende VMS-pakketten. Met de slimme app voor zowel iOS als Android zijn alle Tiandy-recorders op afstand te bedienen. Zowel live- als opgenomen beelden zijn op zeer eenvoudige wijze op te roepen in de app, waarbij port forwarding niet nodig is.

(Een bijdrage van Videoguard. Website)