IDIS award finalist OSPAs 2017

      Geen reacties op IDIS award finalist OSPAs 2017

IDIS is erg trots u te mogen melden dat voor het tweede jaar op rij IDIS 1 van de 3 finalisten is voor de Amerikaanse Outstanding Security Performance Awards (OSPAs 2017) in de categorie: “Outstanding Security Manufacturer”. In 2016 behoorde IDIS ook al bij één van de finalisten in de categorie “Best Security Integrator/Solution Provider” samen met integratie partner SARC.

Deze hoogtepunten, zeker in een jaar waarin IDIS haar mijlpalen viert tijdens haar 20 jarig bestaan, bevestigen onze kwaliteit en innovatiekracht.

Deze Awards bieden erkenning en beloning voor bedrijven en particulieren in de beveiligingssector. De criteria zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar belangrijke factoren die bijdragen aan en karakteristiek zijn voor het leveren van uitstekende prestaties. De winnaars van de OSPAs 2017 worden bekend gemaakt tijdens de beurs ASIS International Seminar and Exhibition in Dallas, Texas (25 t/m 28 september).

(Een bijdrage van IDIS. Website )