I&B is de nieuwe naam voor VRKI

      Geen reacties op I&B is de nieuwe naam voor VRKI

Het Deskundigenpanel Inbraakbeveiliging heeft vrijdag 26 mei de nieuwe naam voor de VRKI gekozen. De nieuwe naam is I&B. De afkorting staat voor Inbraakrisico & Beveiligingsmaatregelen. Het Deskundigenpanel was samen met het CCV op zoek naar een nieuwe naam voor de VRKI die op dit moment wordt vernieuwd. Een naam die duidelijk maakt wat het instrument inhoudt en die gemakkelijk te onthouden is.

Vernieuwing Inbraakrisico & Beveiligingsmaatregelen

De nieuwe naam is een volgende stap in het proces naar de vernieuwing van het instrument. Het CCV is als onafhankelijke regisseur met onder andere verzekeraars, beveiligingsbedrijven, brancheverenigingen en het deskundigenpanel, bezig om I&B terug te brengen naar de essentie: het inschatten van inbraakrisico’s en het uitleggen van de daarbij horende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen.

De vernieuwing van het instrument heeft als doel om het inschatten van de inbraakrisico’s en bijbehorende beveiligingsmaatregelen voor de installateur gemakkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Naar verwachting is I&B na de zomer van 2017 vernieuwd. Vanaf het moment dat het nieuwe instrument wordt gepubliceerd, wordt ook de nieuwe naam in gebruik genomen.