Maasland komt met huurkoop voor Flexeria toegangscontrole produkten

Om Flexeria producten nog toegankelijker te maken, is vanaf heden aanschaf via Flexeria huurkoop mogelijk. Zodat direct gebruik gemaakt kan worden van de Flexeria toegangsoplossingen tegen een interessante maandelijkse betaling via automatische incasso. Geen verborgen kosten, geen rente en de vrijheid om tussentijds de resterende termijnen zonder extra kosten te voldoen. Na betaling van de laatste termijn wordt het betreffende product automatisch eigendom.

Flexeria, kwaliteit bevestigd door SKG

De Flexeria motorcilinder heeft een drie sterren SKG goedkeuring. Daarbij is het gehele product als een gemotoriseerde knopcilinder gekeurd. Het onafhankelijk keuringsinstituut SKG-IKOB heeft Flexeria getest op de hoogst haalbare inbraakwerende eigenschappen en heeft duurproeven uitgevoerd die de kwaliteit en levensduur van het product aantonen.

De Flexeria motorcilinder is 5 minuten inbraakwerend en kan zonder problemen 200.000 open- of sluitbewegingen doorstaan. Op basis hiervan heeft de Flexeria motorcilinder SKG*** gekregen.

Flexeria iOS configuratie app beschikbaar

Voor de bediening en configuratie van alle Flexeria producten met iPhone of iPad. Te downloaden op iPhone of iPad. Alle Flexeria producten zijn te bedienen en te configureren met de mobiele telefoon voorzien van het Android -of iOS besturingssysteem.

(Een bijdrage van Maasland. Website Flexeria )