Paxton komt met verschillende nieuwe noviteiten

Paxton introduceert functie kaarten

In navolging van Genuine HID Technology™(vanaf productie datum 2017), introduceert Paxton de functiekaarten Stille werking en Led dimmen voor de proximity kaartlezers. Er zijn twee type functiekaarten, Stille werking – dit zal de pieptoon van de lezer uit schakelen en Led Dimmen – dit zal de Led’s op de kaartlezer dimmen of uitschakelen, het dimmen van de Led’s kan op verschillende niveaus. De kaarten kunnen herhaaldelijk gebruikt worden. Meer informatie http://bit.ly/2uUU1kP


Net2 horloge tag

De populaire Net2 horloge tag van Paxton, die gebruikt kan worden om aan armbandjes of horloges te bevestigen, heeft een verbeterd design gekregen. De horloge tag is nu robuuster ontworpen waardoor het beter bestand is tegen slijtage en breken. Ga naar http://bit.ly/2tM46ll


Active directory koppeling met Net2  

Active Directory is een toepassing van Microsoft. Het betreft een eigen implementatie van de directoryservice LDAP in combinatie met DNS en Kerberos, toepasbaar in Windows-omgevingen. Met behulp van deze directoryservice worden gegevens over o.a. gebruikers opgeslagen in een netwerk en worden deze gegevens beschikbaar gesteld aan andere gebruikers en netwerkbeheerders. Beheerders kunnen op deze manier het beleid in het netwerk van een bedrijf volledig beheren. Via Active Directory hebben netwerkgebruikers toegang tot alle overige toepassingen in het netwerk waarvoor ze machtigingen hebben, terwijl ze zich slechts eenmaal hoeven aan te melden.

INTOACCESS onze software integratie partner, heeft een integratie ontwikkeld die het mogelijk maakt gebruikers in een Active Directory server te synchroniseren met Net2. Deze integratie is compatibel met de v4 en v5 software. Meer weten : http://bit.ly/2tiBdK2


ACTI camera integratie met Net2

De ACTI plugin maakt het mogelijk het NVR3 systeem aan Net2 te koppelen. Er kunnen opgenomen camera beelden worden weergeven in de Net2 software. Wanneer er een camera van het NVR3 systeem gekoppeld is aan een deur in Net2 kunnen er voor iedere gebeurtenis camera beelden worden bekeken. Het is een snelle manier om gebruikers te identificeren in één platform, de Net2 software. Meer info: http://bit.ly/2t7abKu


Net2 Service release 5.04 SR1 beschikbaar

In de service release is o.a. de integratie van videoservers aangepast, is het mogelijk meerdere video servers tegelijk te verbinden, is er een aanpassing aan de CSV import functie doorgevoerd zodat deze ook te importeren is vanaf een cliënt werkplek. Voor een overzicht van de release notes of om de nieuwe versie te downloaden, gaat u naar Extranet https://extranet.paxton-access.co.uk/?strUN