CONTACT MET BEVEILIGINGKOMPAS.NL
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID
BEVEILIGING KOMPAS ALLES OVER BEVEILIGING EN VEILIGHEID

Beveiligingkompas is bestemd voor bedrijven, particulieren en voor personen (bv. security managers) welke verantwoordelijk zijn voor beveiliging en veiligheid in zijn of haar organisatie. Werkzaam o.a. in midden- en klein bedrijven (MKB), bedrijven, onderwijsinstellingen en (semi)overheid.


Beveiligingkompas heeft zich als doel gesteld en streeft ernaar de bezoeker zo breed mogelijk te informeren over beveiligings- en veiligheidsprodukten, - oplossingen en -nieuws.


Omdat beveiliging niet stilstaat, zijn we dagelijks bezig, Beveiligingkompas aan te vullen en aan te passen met nieuwe of bestaande oplossingen en/of producten. Dit doen we samen met beveiligingsorganisaties en bedrijven. Ook uw inbreng is welkom.


In horizontale werkbalk (afbeelding onderaan) vindt ons THEMAwerkbalk. Overzichtelijk en gerangschikt met beveiligingsthema's waaruit u kunt kiezen. Elke thema heeft een hoofdpagina met onderwerpen. Aan elk onderwerp is een pagina gekoppeld waarin het onderwerp verder wordt toegelicht  en eventueel aangevuld met afbeeldingen ter verduidelijking. De THEMAwerkbalk bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • INBRAAK
  • TOEGANG
  • CAMERA/CCTV
  • BRAND
  • BOUWKUNDIG
  • DIEFSTAL
  • DIVERSE

Een onderwerppagina kan PROMO'S van bedrijven bevatten welke een relatie hebben met het onderwerp.


In de verticale werkbalk (afbeelding links) vindt u ons bedrijvenregister. Hier vindt u beveiligingsorganisaties,beveiligingsinstallateurs en leveranciers welke diensten en produkten aanbieden en werkzaamheden uitvoeren. Overzichtelijk en gerangschikt op alfabetische volgorde en indien mogelijk verder onderverdeeld.

Een bedrijvenregisterpagina kan PROMO's bevatten van bedrijven tot relatie van te leveren diensten, installatie werkzaamheden of produkten.


Beveiligingkompas staat open voor aan- of opmerkingen. Mail ze ons via contact-formulier.


Met vriendelijke groet,

Beveiligingkompas.nl

BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGINGKOMPAS
BEVEILIGINGKOMPAS

BEDRIJVENREGISTER

THEMAWERKBALK

beveiliging